Burn out voorkomen door steun? Okay, vertel!

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Het zit hem in de kleine dingen. Zomaar twee uitspraken die wel echt van toepassing zijn op de tips van deze week, maar toch in de huidige "drukke" tijden niet meer vanzelfsprekend zijn. Toch zijn de tips makkelijk uitvoerbaar en zeer belangrijk. Wat zijn deze tips dan?

Burn out voorkomen

Voor de werkgever:

Oprechte aandacht en betrokkenheid geeft veel steun voor werknemers. Laat ook met korte gesprekjes, bijvoorbeeld bij de koffie-automaat betrokkenheid en steun voor de werknemer blijken.

Voor de werknemer:

Een complimentje geven aan je collega's bevordert het werkplezier. Je bouwt een goede relatie op en creëert zo meer werkplezier.

Ga hier nu eens bewust mee aan de slag. Het klinkt misschien stom, maar maak het een terugkerend item van in je agenda. Net zolang totdat het een gewoonte is geworden. Het zal ervoor zorgen dat het werkplezier weer vergroot wordt.

Vanuit mijn eigen werkervaring is het zelfs nuttig gebleken dat er een KPI (Key Performance Indicator) voor gemaakt wordt. Wil je weten hoe? Neem dan even contact met me op middels een berichtje onder dit artikel en ik zal je kosteloos op weg helpen.

Scholenhof 43
6511 SG  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram