Burn-out voorkomen door steun? Okay, vertel!

1 januari 2020

'Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.' 'Het zit hem in de kleine dingen.' Zomaar twee stellingen van WERKENDEMENSEN die van toepassing zijn op het voorkomen van een burn-out en toch in de huidige drukke tijden niet meer vanzelfsprekend zijn.
We hebben niettemin enkele eenvoudig uit te voeren tips voor je die onze  stellingen onderstrepen. 

Burn out voorkomen

Voor de werkgever:

Oprechte aandacht en betrokkenheid geeft veel steun voor werknemers. Laat ook met korte gesprekjes, bijvoorbeeld bij de koffie-automaat betrokkenheid en steun voor de werknemer blijken.

Voor de werknemer:

Een compliment geven aan je collega's bevordert het werkplezier. Je bouwt een goede relatie op en creëert zo meer werkplezier.

WERENDEMENSEN adviseert hiermee bewust aan de slag te gaan. Het klinkt misschien overdreven, maar maak het een terugkerend item op je agenda. Net zolang totdat het een goede gewoonte is geworden. Het zorgt ervoor zorgen dat het werkplezier vergroot.

Vanuit onze werkervaring is het nuttig gebleken dat er een KPI (Key Performance Indicator) voor wordt gemaakt. Wil je weten hoe? Neem dan even contact met ons op middels een berichtje onder dit artikel en we helpen je kosteloos op weg.

Scholenhof 43
6511 SG  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram