Coaching

Inspirerende individuele- en groepscoaching

WERKENDEMENSEN begeleidt bedrijven en particulieren met inspirerende coachingprogramma’s naar een hoger niveau op het gebied van:

WERKENDEMENSEN is gespecialiseerd in stress- en burn-out coaching, teamontwikkeling en management coaching. We maken de impact van coachen meetbaar. De focus ligt op leren van, met en door elkaar. Daarbij gaan we gezamenlijk op zoek gaan naar kritieke organisatieproblemen en verbeterkansen.

Onze programma’s zijn gericht op persoonlijke groei door het ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privésituaties. Dat vraagt om vraagt om commitment en een open mind ten aanzien van verandering. 

Het team van WERKENDEMENSEN bestaat uit enthousiaste en toegewijde professionals met jarenlange coaching- en management ervaring. Ze staan garant staan voor inspirerende programma’s die zowel individueel- als in groepsverband worden gegeven.

Onze coachingprogramma’s richten zich op:

De weg naar een gezond, veilig en succesvol bestaan

Coaching lost gezondheids- en veiligheidsproblemen op en kan preventief worden ingezet. Persoonlijk leed, verzuim en hoge onkosten behoren tot het verleden. En de weg naar een succesvolle onderneming en een levenslustig, energiek leven ligt open.

  • Inhoud en duur van onze coachingrogramma’s worden in overleg vastgesteld.
  • De trajecten kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Bij WERKENDEMENSEN weten we dat medewerkers veiliger werken, energieker en productiever zijn en zich beter ontwikkelen als er aandacht is voor de organisatie als geheel. We willen niet alleen problemen oplossen en voorkomen, bij ons staat versterken en verbeteren voorop. Dat is onze missie.

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 06 230 782 70
Mail: wouter@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 81232179
BTW: NL003544608B58
IBAN: NL48 INGB 0007 4629 18

©2019/2021 WERKENDEMENSEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram