Consultancy

De weg naar een succesvolle onderneming

Medewerkers die zich veilig voelen, vitaal zijn en worden gewaardeerd, vormen de basis voor elke succesvolle onderneming. WERKENDEMENSEN begeleidt organisaties met consultancy naar een hoger niveau op het gebied van:

We richten ons op het optimaliseren van de business. Afhankelijk van het vraagstuk volgen: 

  • een gestructureerde analyse
  • een plan van aanpak
  • implementatie van oplossingen
  • rapportage van bereikte prestaties.

WERKENDEMENSEN is gespecialiseerd in het analyseren van risico’s op het gebied van veiligheid en vitaliteit. De focus ligt op leren van, met en door elkaar. Daarbij gaan we gezamenlijk op zoek gaan naar kritieke organisatieproblemen en verbeterkansen.

Enthousiaste en toegewijde professionals

In een complexe wereld is kennis van zaken een vereiste. Wij beschikken over die kennis. Het team van WERKENDEMENSEN bestaat uit enthousiaste en toegewijde professionals met jarenlange consultancy ervaring, opgebouwd in uiteenlopende branches. Van industrie tot overheid. 

WERKENDEMENSEN legt zich met consultancy toe op:

Voorkom ongelukken, verzuim en hoge kosten

Met de goede consultancy opent zich de weg naar een succesvolle onderneming waarin  veiligheids- en gezondheidsproblemen worden voorkomen en opgelost. Ongelukken en bijna-ongelukken, persoonlijk leed, verzuim en hoge onkosten behoren tot het verleden.

Bij WERKENDEMENSEN weten we dat medewerkers veiliger werken, energieker en productiever zijn en zich beter ontwikkelen als er aandacht is voor de organisatie als geheel. We willen niet alleen problemen oplossen en voorkomen, bij ons staat versterken en verbeteren voorop. Dat is onze missie.

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 06 230 782 70
Mail: wouter@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 81232179
BTW: NL003544608B58
IBAN: NL48 INGB 0007 4629 18

©2019/2021 WERKENDEMENSEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram