Event

"Employee experience: de weg naar behoud"

Themamiddag met wijnproeverij in een prachtige ambiance

NWBC GroesbeekHoe behoud je waardevolle medewerkers in een overspannen arbeidsmarkt? En hoe versterk je jouw organisatie zodat medewerkers veerkrachtig kunnen blijven functioneren?

Op vrijdag 27 september organiseert WERKENDEMENSENin het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek het event “Employee experience: de weg naar behoud”.

Programma

12.30 - 13.00 uur: Ontvangst met koffie en huisgemaakt appelgebak

13.00 - 13.45 uur: Introductie WERKENDEMENSEN + Vitality Mind Challenge®

13.45 - 14.30 uur: Workshop met: Frank Oeben

14.30 - 16.00 uur: Rondleiding en wijnproeverij

 

Bij WERKENDEMENSEN geloven we dat medewerkers veiliger werken, energieker en productiever zijn en zich beter ontwikkelen als er aandacht is voor het potentieel van de heleorganisatie. We helpen niet alleen bij het oplossen (curatief) en voorkomen (preventief) van problemen. Bij ons staat het versterken (amplitie) enverbeteren voorop.

De Vitality Mind Challenge(VMC®)

Als organisatie wil je niets liever dan vitale en bevlogen medewerkers en zorgen dat dit belangrijkste kapitaal behouden blijft voor de organisatie.

Tijdens het event leggen we graag aan je uit hoe dit structureel kunt vormgeven met het inzetten van de VMCÒ.

De VMCÒgeeft zeer enerzijds accuraat inzicht hoe een medewerker in z’n vel zit, waarmee uitval kan worden voorkomen. Daarnaast geeft het handvatten ter versterking en inzicht in ontwikkelpunten van medewerkers en sturingsmogelijkheden voor de organisatie.

Frank Oeben

Frank helpt organisaties duurzaam te veranderen, is veelal te zien als spreker en dagvoorzitter en auteur van de boeken: ‘En nu jij!’ ‘En nu echt!’ Binnenkort verschijnt zijn 3ein de reeks onder de titel ‘En nu wij!’

En nu jij!    En nu echt! 

 


Inschrijven

  Wil je met meerdere personen komen?

  Met hoeveel personen?

   


   

  Arsenaalplaats 33
  6511 PD  Nijmegen
  Telefoon: 024 675 13 54
  Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
  K.v.K.: 09167015
  BTW: NL8156.77.200.B.01
  IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

  ©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram