Gratis intervisie: op afstand leiding geven aan collega's

4 mei 2020

WERKENDENMENSEN in tijden van corona

Het coronavirus heeft ons gebracht bij het nieuwe nu en de 1,5 meter economie.  WERKENDEMENSEN anticipeert op de nieuwe ontwikkelingen door van live trainingen en coachingsprogramma's over te schakelen op online sessies.

Intervisie voor iedereen

We starten met een gratis online intervisiesessie voor leidinggevenden. Wat betekent het om op afstand leiding te geven in tijden van corona ? Hoe breng je online instructies over op collega's? 

Je hoeft geen ervaring te hebben met intervisie om deel te nemen. De sessies zijn voor iedereen geschikt. Hieronder leggen we uit wat intervisie met WERKENDEMENSEN inhoudt.

Meld je aan voor de gratis intervisie sessie van WERKENDENMENSEN.

Doel van intervisie

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen die in hetzelfde vakgebied werkzaam of in opleiding zijn. Onderwerp van gesprek vormen de dagelijkse werkzaamheden en de daaraan gerelateerde thema's. Leidinggeven is er daar een van. Maar intervisie kan ook gaan over omgaan met teleurstelling, boosheid of irritatie. De deelnemers bespreken zaken waar ze in hun werk tegenaan lopen. Doel is stilstaan bij waar je mee bezig bent. Bewust worden van wat je doet. Herkenning van elkaars werkproblemen speelt een grote rol bij intervisie.

Opbrengst van intervisie

De bedoeling is de deskundigheid van de betrokkenen te vergroten en de kwaliteit van de werkzaamheden te verbeteren.

Je ontwikkelt:

  • inzicht in eigen blinde vlekken
  • reflecterend vermogen
  • inzicht in competenties die nodig zijn
  • inzicht in werkwijze collega’s

Intervisie, hoe geef je op afstand leiding.

In steeds meer branches wordt door organisaties gebruik gemaakt van intervisie, waardoor deelnemers van elkaar leren over de inhoud van de werkzaamheden en de in te zetten methodes. Intervisie is voor elke organisatie toepasbaar.

WERKENDEMENSEN maakt in de intervisiewereld het verschil door online sessies aan te bieden. We maken daarvoor gebruik van handige programma's als Teams, Teamviewer, Skype, Messenger, Zoom  en FaceTime. 

Meld je aan voor onze gratis intervisie sessie.

Lees meer over de intervisietrajecten van WERKENDEMENSEN.

productie The Content Room

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram