Ontwikkelen en ervoor zorgen dat je niet afbrandt? Nieuwe tips!

Ook deze week weer nieuwe tips om de grootste verzuimkostenpost van werkend Nederland aan te kunnen pakken. Helpt het om rust te pakken om te voorkomen dat je stress krijgt? Of zijn er meer mogelijkheden?

Afbranden

Voor de werkgever:

Door je medewerkers zicht te geven op wat de ontwikkeling van de organisatie nu en in de toekomst van hen vraagt, stimuleer je persoonlijke ontwikkeling.

Voor de werknemer:

Door een lijst te maken van taken waar je veel energie van krijgt, krijg je inzicht in de dingen die je leuk vindt. Dit kun je gebruiken in je plannen of gesprekken met je leidinggevende.

Ook nu eigenlijk weer twee praktische en makkelijk uitvoerbare tips, toch? Heb je toch moeite om dit ten uitvoer te brengen, neem dan contact met ons op. Je krijgt dan handvatten om dit op te nemen in je bestaande processen zodanig dat het je dus geen extra tijd kost, maar wel zo ontzettend veel kan opleveren. Ook kunnen we u en uw team verder helpen in de ontwikkeling en zorgen dat de kans op uitval door stress significant verkleind wordt kijk op de pagina teammanagement voor meer info.

Scholenhof 43
6511 SG  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram