Onze Pijlers


 

Een veilige omgeving (veiligheid) is één van de belangrijkste zaken om je prettig te kunnen voelen, zowel in de privésfeer als op het werk. Voor u als ondernemer is dat belangrijk om te weten. Een veilige werkvloer zal namelijk zorgen dat uw medewerkers veilig en efficiënt zullen werken en hierdoor wordt verzuim door ongevallen of bedrijfsziekten voorkomen.

Lees verder op de pagina Veiligheid

Een vitale organisatie is energiek en sterk. Vitaliteit is een  optelsom van actie, bevlogenheid, energie, fitheid, levenskracht, ontspannenheid en veerkracht. Kenmerk van vitale mensen en vitale organisaties is dat ze energiek en sterk zijn. Daardoor zijn zij in staat goed te presteren en anderen te inspireren. Dat zijn belangrijke kwaliteiten in een snel veranderende wereld.

Lees verder op de pagina Vitaliteit

Wat is een team? Een groep personen dat een gemeenschappelijk doel heeft. Maar wat bepaalt of deze groep succesvol zal kunnen zijn en, misschien nog wel moeilijker, kunnen blijven? De individuen in het team zullen met elkaar verbonden moeten zijn, het gezamenlijke doel moet natuurlijk ook duidelijk zijn. Daarnaast om succesvol te blijven zal er een (zelf)lerend vermogen binnen het team moeten zijn. Wij kunnen door middel van het inzetten op Teammanagement en Intervisie u helpen om uw team (nog) succesvoller te laten zijn.

Lees verder op de pagina Verbinding