Onze producten

Begeleide intervisie voor herregistratie in het BIG-register

Zorgverleners met een BIG-registratie moeten zich iedere vijf jaar herregistreren. Intervisie vormt voor de meeste van de BIG-geregistreerde beroepen een verplicht onderdeel. Voor het ontwikkelingsproces van een professional in de zorg is het van belang om op regelmatige basis kritisch naar het eigen functioneren te kijken.
zorgverleners
INTERVISIE-WORKSHOP-VOOR-SCHOLEN

Intervisie workshop voor scholen

Het schooljaar is weer van start gegaan. Mooie nieuwe kansen om onze jongeren voor de toekomst op te leiden waarbij de missie en visie van de organisatie voorop staan.

Samen voor deze klus staan vraagt afstemming met elkaar. Gaan we samen nog voor deze klus? Hebben we er nog zin in? Hoe doe jij dat nu voor de klas? Wat kom je tegen en wat kan ik van je leren? Wat kan ik van jou en wat kun jij van mij verwachten?

Intervisie coaching voor zorg professionals

Intervisie vormt voor de meeste van de BIG-geregistreerde beroepen een verplicht onderdeel voor het op peil houden en ontwikkelen van hun beroepsvaardigheden.
Voor het ontwikkelingsproces van een professional in de zorg is het van belang om op regelmatige basis kritisch naar het eigen functioneren te kijken. Regelmatig en gestructureerd reflecteren zorgt voor het vergroten van kennis en vaardigheden. Het maakt je een completere professional.
Zorg-professional
RUNNINGTHERAPIE

Runningtherapie

Burnout gerelateerde klachten? Regelmatig vermoeid of lusteloos? Paniekerig of gestrest? Last van depressieve gevoelens of slaap je slecht?
Misschien is runningtherapie iets voor jou!
Samen werken we op een ontspannen manier aan het verminderen van je klachten en het ontwikkelen van een krachtige en evenwichtige levensstijl.

Verademend werken

Als mens zijn we de afgelopen eeuwen mede als gevolg van de veranderende werkomstandigheden en de technologische ontwikkelingen steeds meer veranderd van lichamelijke- naar geestelijk actieve wezens. Het gevolg hiervan is inmiddels pijnlijk duidelijk geworden gezien het aantal stress-gerelateerde klachten en aandoeningen waarmee werknemers en organisaties te kampen hebben.

ADEMHALING-EN-STRESS-TIJDENS-HET-WERK-sb
Training “Van stress naar topvorm in 12 weken”

Training “Van stress naar topvorm in 12 weken”

Succesvol en bevlogen medewerkers bruisen meestal van energie.
Helaas kampen ook veel werknemers met het gestreste gevoel van ‘bijna kopje onder’ gaan en is maar liefst 65% van het verzuim in Nederland stressgerelateerd. WERKENDEMENSEN biedt nu de training van stress naar topvorm in 12 weken. Een intensief traject met een preventief karakter dat is opgebouwd vanuit de filosofie dat voldoende energie de basis is om succesvol en bevlogen te kunnen zijn.

Natuurlijk lopen

Hardlopen zonder prestatiedruk, op je eigen niveau, met veel plezier en persoonlijke aandacht.
De loopgroep voor beginners maar ook als je al wat langer loopt.
Natuurlijk-lopen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram