Over ons

Het team van WERKENDEMENSEN bestaat uit onderstaande toegewijde professionals die naast coaching een management achtergrond hebben. Zij begeleiden vanuit die achtergrond en werkveld zowel op individueel als op teamniveau, mens en organisatie naar een hoger niveau.

Bij grotere projecten of wanneer specifieke deskundigheid is vereist werkt WERKENDEMENSEN samen met een team van deskundige en toegewijde collega-professionals.

Hans Swartjes

Hans Swartjes

Hans is een coach met een passie voor beweging. Geboeid door wat mensen beweegt en waardoor zij worden geremd neemt hij mensen graag mee op weg naar een sterkere versie van zichzelf. Zijn jarenlange (management)ervaring in het bedrijfsleven en het begeleiden van individuele en groepstrajecten vormen het fundament voor een nuchtere en vooral positieve aanpak.

René Koppelaar

René Koppelaar

Hij heeft o.a. de volgende relevante opleidingen gevolgd en met succes volbracht: Intervisiebegeleider, Master practitioner NLP, Sociaal Panorama Consultant en Mental Space Psychology (Mentale ruimte psychologie)
Hij is o.a. werkzaam geweest als:

  • Afdelingsmanager (120 fte)
  • Consultant
  • Trainer
  • Coach
  • Co-founder en bestuurslid van de Society for Mental Space Psychology (SOMSP) 

Door zijn achtergrond, ervaring en overtuigingen is hij in staat om mensen op een respectvolle en deskundige manier te begeleiden naar een evenwichtige toekomst. Hij onderschrijft van harte de ethische codes van de NVNLP, de NVVBC en de NOBCO, waardoor de privacy van zijn klanten is gewaarborgd.

Wouter Koppelaar

Wouter Koppelaar

Wouter is iemand met een breed pallet aan opleidingen en werkervaring. Hij combineert dit met een gezonde dosis enthousiasme en passie in dat wat hij doet. In 1999 op 20-jarige leeftijd begonnen aan zijn carriere, zowel qua werk als vervolgopleidingen. Als monteur bij Philips, later NXP, aan de slag met een opleiding in de techniek, automatiseringselektronica, gevolgd door HTS Technische Bedrijfskunde aan de HAN. Opportuun als hij is heeft hij kansen gegrepen in tijden van recessie en kunnen doorgroeien in een leidinggevende rol. Uiteindelijk als Hoofd Technische Dienst in aanraking gekomen met ARBO-veiligheid en milieu, waarna de 2-jarige post-HBO opleiding tot Hoger VeiligheidsKundige met succes afgerond werd. De passie voor dit vak is uiteindelijk zo sterk dat hij aan de slag is gegaan als Health & Safety Officer binnen Hyster-Yale. Recent heeft hij het certificaat voor Intervisiebegeleiding gehaald evenals het diploma voor Lead Auditor ISO45001.

De combinatie van opleidingen en werkervaring maakt Wouter capabel om op alle niveaus binnen uw bedrijf aan de slag te kunnen en zijn passie over te brengen, zodanig dat gezamenlijk uw (veiligheids-)probleem wordt aangepakt.

WERKENDEMENSEN en de kracht van samenwerken

Om u altijd te kunnen helpen met de best mogelijke kennis en kunde bundelt WERKENDEMENSEN zijn krachten samen met verschillende partijen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de best mogelijk oplossing hebben voor uw uitdagingen.

De partijen waar we o.a. mee samenwerken zijn:

Bureau Schippers Voor Coaching, Intervisie en Verzuimbegeleiding
Coppelaer B.V. Voor al uw managementsystemen
Safetyworkspot Gespecialiseerd in ARBO-managementsystemen
Coachworkspot Gedigitaliseerde systemen rondom coaching
MSP-academy Nederlandse Academy voor Mentale Ruimte Psychologie
Zorg-circuit Intervisiebegeleiding