Training

Inspirerende individuele- en groepstrainingen

WERKENDEMENSEN begeleidt bedrijven en particulieren met inspirerende trainingsprogramma’s naar een hoger niveau op het gebied van:

Onze trainingen richten zich op het optimaliseren van de business. De nadruk ligt op het toepassen van kennis in werkzaamheden. De impact van onze trainingen maken we meetbaar.

WERKENDEMENSEN is gespecialiseerd in het analyseren van risico’s op het gebied van veiligheid en vitaliteit. De focus ligt op leren van, met en door elkaar. Daarbij gaan we gezamenlijk op zoek gaan naar kritieke organisatieproblemen en verbeterkansen.

Enthousiaste en toegewijde professionals

Het team van WERKENDEMENSEN bestaat uit enthousiaste en toegewijde professionals met jarenlange coaching- en management ervaring, opgebouwd in uiteenlopende branches. Van industrie tot overheid. Ze staan garant staan voor inspirerende individuele- en groepstrainingen.

Onze trainingen richten zich op:

Naar een gezond, veilig en succesvol bestaan

Trainingen lossen gezondheids- en veiligheidsproblemen op en kunnen preventief worden ingezet. Persoonlijk leed, verzuim en hoge onkosten behoren tot het verleden. En de weg naar een succesvolle onderneming en een levenslustig, energiek leven ligt open.

  • Inhoud en duur van onze trainingsprogramma’s worden in overleg vastgesteld.
  • De trainingen kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Bij WERKENDEMENSEN weten we dat medewerkers veiliger werken, energieker en productiever zijn en zich beter ontwikkelen als er aandacht is voor de organisatie als geheel. We willen niet alleen problemen oplossen en voorkomen, bij ons staat versterken en verbeteren voorop. Dat is onze missie.

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 06 230 782 70
Mail: wouter@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 81232179
BTW: NL003544608B58
IBAN: NL48 INGB 0007 4629 18

©2019/2021 WERKENDEMENSEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram