Verzuimmanagement

Verzuim voorkomen

Maar liefst  65 procent van alle verzuimgevallen heeft een psychische - lees stressgerelateerde  - oorzaak. Verzuimmanagement voorkomt de ingrijpende gevolgen.

Het gebrek aan inzicht in stressgerelateerde risicofactoren vormt het grootste risico op psychisch verzuim. Burn-out, spanningsklachten, algehele vermoeidheid en depressie; veel werknemers en werkgevers kampen ermee. Uitval - vaak langdurig - en arbeidsongeschiktheid zijn het gevolg.

Burn-out, spanningsklachten, algehele vermoeidheid en depressie

Emotionele en financiële consequenties

Herkenning van de problemen dient zich meestal te laat aan. De emotionele en financiële consequenties zijn dan enorm. Er zijn veel methodes die bijdragen aan het beïnvloeden van stressgerelateerde factoren. Maar op individueel niveau ontbreken ze.

Ieder individu is uniek. Om die reden biedt WERKENDEMENSEN maatwerk aan onder het motto goede zorg is een maatpak, geen confectiemaat.

Bewezen methodes

WERKENDEMENSEN werkt met de Vitality Mind Challenge® (VMC®). Het is een analytische en voorspellende online-methode die inzicht geeft in mentale gezondheid. Het is de enige tool ter wereld die voorspelt of iemand risico loopt op psychische klachten. VMC® maakt het mogelijk om 75 procent van psychisch verzuim te voorkomen. Zo werkt de VMC®

De coaches van WERKENDEMENSEN hanteren ook de volgende bewezen methodes:

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram