Vitaliteit

Een vitale organisatie is een succesvolle organisatie

Succesvolle organisatie hebben aandacht voor de vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Een vitale organisatie kenmerkt zich door een energieke uitstraling en  werkplezier.

Vitale werknemers presteren goed en inspireren collega’s. Vitaliteit is de optelsom van gezondheid, bevlogenheid, energie, fitheid, levenskracht, ontspannenheid en veerkracht.

Het maakt een onderneming succesvol.

Gezondheidsklachten liggen op de loer

We leven in een snel veranderende wereld waarin steeds meer van individu en groep wordt verwacht. Gezondheidsklachten als chronische vermoeidheid, burn-out en depressieve klachten liggen op de loer.

Het zijn slechts een aantal ongemakken waarmee miljoenen Nederlanders en werkgevers te maken kunnen krijgen. Uitval en verzuim vormen een grote bedreiging. Financieel en emotioneel zijn de gevolgen vaak nauwelijks te overzien zijn.

Werken aan een vitale onderneming

Het is voor elke onderneming dus van belang om ontwrichtende gezondheidsfactoren goed in beeld te hebben, te voorkomen en te bestrijden.

WERKENDEMENSEN biedt daarvoor een gevarieerd aanbod van workshops, trainingen en coaching- en consultancyprogramma’s.

We werken vanuit de visie die is gericht op versterken en verbeteren en niet het éénzijdig oplossen van problemen.

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram