Wie is

Wouter Koppelaar is een enthousiaste professional met een passie voor training, coaching en veiligheid. Hij heeft een coaching- en managementachtergrond. Mens en organisatie zet hij, zowel individueel als op groepsniveau, op een vitaler, gezonder en veiliger spoor.

Wouter Koppelaar

Wouter Koppelaar

“Een gezonde dosis enthousiasme en passie voor veiligheid en veiligheidsculturen in organisaties zijn mijn drijfveren. Na mijn HTS-studie Technische Bedrijfskunde kwam ik als Hoofd Technische Dienst in aanraking met ARBO-veiligheid en milieu. De opleiding tot Hoger Veiligheidskundige werd met succes afgerond. Mijn interesse voor alles wat met bedrijfsveiligheid te maken heeft, leidde me naar de functie Health & Safety Officer binnen Hyster-Yale, het behalen van het certificaat voor Intervisiebegeleiding en het diploma voor Lead Auditor ISO 45001. De combinatie van opleiding en werkervaring maakt dat ik op alle niveaus binnen organisaties aan de slag kan met het oplossen van Health & Safety-issues.”

Lees ook: Wie is veiligheidskundige Wouter Koppelaar

Samenwerking

Wouter werkt samen met een vast team van professionals dat wordt ingezet naar kwaliteit en specialisme op het gebied van loopbaan coaching, 2e spoor begeleiding, en MBTI™.

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 06 230 782 70
Mail: wouter@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 81232179
BTW: NL003544608B58
IBAN: NL48 INGB 0007 4629 18

©2019/2021 WERKENDEMENSEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram