Het team

Het team van WERKENDEMENSEN bestaat uit toegewijde en enthousiaste professionals met een passie voor training, coaching en veiligheid. Hans Swartjes, René Koppelaar en Wouter Koppelaar hebben allen een coaching- en managementachtergrond. Mens en organisatie zetten ze zowel individueel als op groepsniveau op een vitaler, gezonder en veiliger spoor.

Hans Swartjes

Hans Swartjes

“Mijn passie ligt bij alles wat met beweging te makken heeft. Ik raak geboeid door wat mensen motiveert en inspireert en waardoor zij worden afgeremd. Zowel het individu als de groep neem ik graag mee op weg naar een vitale en veerkrachtige versie van zichzelf, waarbij een gezond lichaam en een gezonde geest de boventoon voeren.  Managementervaring met het begeleiden van individuele en groepsprocessen vormt het fundament voor mijn nuchtere aanpak.”

R.Y. Koppelaar

René Koppelaar

“Ervaring en overtuigingen stellen me in staat om mensen op een respectvolle manier te begeleiden naar een evenwichtige en vitale toekomst. Daarbij onderschrijf ik de ethische codes van de NVNLP, de NVVBC en de NOBCO, waardoor privacy is gewaarborgd. Ik volgde de opleidingen tot Intervisiebegeleider, Master practitioner NLP, Sociaal Panorama Consultant en Mental Space Psychology. Ervaring bouwde ik op als afdelingsmanager, consultant, trainer, coach en co-founder en bestuurslid van de Society for Mental Space Psychology (SOMSP).”

Wouter Koppelaar

Wouter Koppelaar

“Een gezonde dosis enthousiasme en passie voor veiligheid en veiligheidsculturen in organisaties zijn mijn drijfveren. Na mijn HTS-studie Technische Bedrijfskunde kwam ik als Hoofd Technische Dienst in aanraking met ARBO-veiligheid en milieu. De opleiding tot Hoger Veiligheidskundige werd met succes afgerond. Mijn interesse voor alles wat met bedrijfsveiligheid te maken heeft, leidde me naar de functie Health & Safety Officer binnen Hyster-Yale, het behalen van het certificaat voor Intervisiebegeleiding en het diploma voor Lead Auditor ISO 45001. De combinatie van opleiding en werkervaring maakt dat ik op alle niveaus binnen organisaties aan de slag kan met het oplossen van Health & Safety-issues.”

Lees ook: Wie is veiligheidskundige Wouter Koppelaar

Samenwerking

Hans, René en Wouter werken samen met een vast team van professionals dat wordt ingezet naar kwaliteit en specialisme op het gebied van loopbaan coaching, 2e spoor begeleiding, en MBTI™.

Arsenaalplaats 33
6511 PD  Nijmegen
Telefoon: 024 675 13 54
Mail: info@werkendemensen.nlwebsite: www.werkendemensen.nl
K.v.K.: 09167015
BTW: NL8156.77.200.B.01
IBAN: NL94 KNAB 0254 9044 16

©2019/2020 WERKENDEMENSEN v.o.f.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram