Teamcoaching

teamcoaching

Samen werken aan skills, missie en visie

Een team bestaat uit een groep individuen die een gemeenschappelijk doel nastreeft. Wat bepaalt of deze groep succesvol is en kan blijven?

De individuen die een team vormen zullen zich met elkaar verbonden moeten voelen. Het team moet het gemeenschappelijke doel helder voor ogen hebben staan. Om als team succesvol te zijn en blijven is lerend vermogen en zelfreflectie onontbeerlijk.

Next level

Met de teamcoaching en trainingen van WerkendeMensen bereik je dit doel. Onze trajecten zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid en persoonlijke ontwikkeling van het individu. Met behulp van beproefde coaching tools en onze professionele begeleiding tillen we het team next level.

Zorgvuldig - met oog voor gelijkwaardigheid - analyseren we wat nodig is om van een groep medewerkers een hecht en professioneel team te maken. Wat ontbreekt? Wat is nodig? Het bepalen van doel, missie en visie schept duidelijkheid. Duidelijkheid schept op zijn beurt een succesvolle onderneming. 

Op locatie en online

WerkendeMensen zet daarvoor een gevarieerd aanbod trainingen en teamcoach-programma's in. Ze worden in overleg en dus op maat samengesteld. Teams kunnen onze programma's zowel op locatie, incompany als online volgen.

 

Interesse? Neem contact op met WerkendeMensen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram