Trainingen

Inspirerende trainingen

Bij WERKENDEMENSEN weten we dat medewerkers energieker en productiever zijn en zich beter ontwikkelen als er aandacht is voor het individu en de rol in het team. Samen bereiken we grotere doelen door kleinere stappen te zetten, dat is onze missie.


WERKENDEMENSEN begeleidt organisaties met inspirerende trainingsprogramma’s naar een hoger niveau op het gebied van:

  • Leiderschapsvaardigheden
  • Gespreksvaardigheden
  • Begeleiding van medewerkers, collega’s en/of stagiaires
  • (Team)Coaching

Onze trainingen richten zich op gedrag en communicatie. Wat zijn jouw kwaliteiten en uitdagingen en hoe verhoudt dat zich in teamverband? Hoe geef je op een professionele manier feedback en hoe haal je meer uit jezelf door reflectie? Door hier inzicht in te krijgen wordt ook
het team sterker. De focus ligt op leren van, met en door elkaar. Het resultaat is:

  • Meer werkplezier
  • Intrinsieke motivatie
  • Professionele samenwerking

We gebruiken bewezen theorieën en modellen en leggen daarbij de nadruk op casuïstiek uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. We geven onze deelnemers regie over de training binnen de vooraf afgesproken kaders. Door flexibel te zijn tijdens de trainingsmomenten zorgen we ervoor dat de deelnemers door middel van eigen inbreng gemotiveerd aan de slag gaan. 

Maatwerk training

Trainingen worden aan de hand van de gekozen modules gegeven. De inhoud en duur van onze trainingsprogramma’s worden in overleg vastgesteld. Onze trainingen kunnen bestaan uit live bijeenkomsten, online bijeenkomsten en modules in onze digitale trainingsomgeving. Deze omgeving kun je bereiken door op onderstaande knop te klikken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram